behandeling -

Voetbehandeling

Voet onderhoud

Na een controle van uw voet worden de nagels geknipt en glad gemaakt. Het overbodige eelt wordt verwijderd en ongemakken zoals likdoorns, ingroeiende nagels of schimmelnagels worden zo deskundig mogelijk behandeld. Uw voeten krijgen een massage en afsluitend kunt u nog een advies of verwijzing krijgen voor uw voeten.

Medische Voetbehandeling

Voet onderhoud risicogroep

Ziektes zoals diabetes, reuma, kanker, vaataandoeningen, neurologische aandoening, dermatologische aandoeningen of de oudere voet geven een verhoogd risico en u heeft daardoor extra medische zorg nodig. Medisch pedicure Hetty kan uw risicovoet bij het voetonderhoud specialistisch behandelen en werkt samen met andere partners uit de zorgketen.

Specialisme

Drukvrije voet

Wanneer u last heeft bij het lopen van extra druk of hetzelfde pijnlijke plekje, is een siliconen orthese mogelijk de permanente oplossing voor uw pijnlijke voet. Drukverdeling kan tijdelijk bereikt worden door om de drukplek verschillende diktes vilt aan te leggen.

Sport voet behandeling

Het gebeurt regelmatig dat sporters tijdelijk moeten stoppen omdat er voetklachten ontstaan. Als medisch pedicure sport adviseer ik u over de juiste keuze voor een sport- of wandelschoen. Uw voeten worden regelmatig onderzocht. Ingroeiende, blauwe of verdikte nagels en eelt veroorzaakt door sport worden behandeld zodat er weer snel gesport kan worden. Uw behandeling zal dan ook in het teken staan van het voorkomen en verhinderen van sport gerelateerde voetklachten.

Nagelherstel

Bij beschadiging of verlies van een stuk van de teennagel is het mogelijk om deze door mij te laten herstellen. Uw nagels zien er weer verzorgd uit. Daarnaast draagt de nagelherstel behandeling bij aan een normale uitgroei. De behandeling wordt met LCN- Pedique gel of acryl uitgevoerd.

Extra verwennerijen

Scrub en voet masker

Voor een extra zachte en verzorgde voet is een scrub- en voetmasker een heerlijke ontspannende toevoeging aan uw behandeling. De dode huidcellen worden verwijderd door de milde scrub, daarna krijgt u een warm masker om de huid te herstellen. Uw voeten zullen extra zacht en verzorgd aanvoelen.

Hygiënische schoenen

Kleding is makkelijk te wassen in de wasmachine, schoenen niet. Er is een mogelijkheid om uw schoenen te laten drogen en steriliseren, zodat u voor enige tijd af bent van vieze geurtjes in uw schoenen.

Ambulant

Als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen, is er ook een optie dat de behandeling aan huis plaats vindt. Uw voeten worden verzorgd zonder een stap de deur uit te hoeven zetten.